Mietin tässä kun  kevät loppui ryminällä ja muutamassa vuorokaudessa luonto puki itsensä kevään valkeasta kesän vihreään, että miten hienoa nähdä tämä muutos aina täällä Lapissa. Luonto on ihmeellinen ja me ihmiset niin nöyriä sen edessä.

Mielestäni alkukesän lämpö ja värit kilpailee kovasti ykkössijaa loppukesän lämmön ja värien kanssa, en osaa päättää kumpi olisi paras hetki vuodesta kevätkesä vai syyskesä.

Valkea pannu aktiviteetit

 

 

Talvi on pitkä ja kylmä, ei minun lemppari, mutta menettelee, niin kuin voi alla olevasta kuvasta katsoa, on silläkin omat hyvät puolensa. Upean kuvan otti asiakkaamme tänä talvena.

                                                                                                       (kuva julkaistu luvalla). @Atte Ahola

 

Olen myös oppinut että täällä Saamenmaalla on kahdeksan vuodenaikaa neljän sijaan

kevät, kevätkesä, kesä, syyskesä

syksy, syystalvi, talvi, kevättalvi

Nämä kaikki vuoden ajat ovat erotettavissa ja omanlaisia. Ja ovat elämänrytmin perusta täällä eläville eläimille ja ihmisille.

 

 

 

Tässä muutama ihana kuva vuosien varrelta joita ympäristöstä olen kuvannut. Ja onneksi puhelimen muistit ovat miltein rajattomia 🙂

Toukokuu loppuu pian ja kesälomat alkavat, minä valmistaudun ottamaan vastaan uudet kesämatkailijat ja nauttimaan kesän antimista, koska sommaren är kort 🙂 

/Marika